Χειροποίητη παιδική μπομπονιέρα βάπτισης – Σχέδιο 4 – Τύμπανο |(Σετ 3)

Χειροποίητη παιδική μπομπονιέρα βάπτισης – Σχέδιο 4 - Τύμπανο |(Σετ 3)

6 σκέψεις στο “Χειροποίητη παιδική μπομπονιέρα βάπτισης – Σχέδιο 4 – Τύμπανο |(Σετ 3)”

  1. Η τιμή της συγκεκριμένης μπομπονιέρας είναι στα 1,7€ και για 80 ΤΕΜ θα προσαρμοστεί στα 1,5€. Περιλαμβάνει τούλι, κορδέλα και 3 κουφέτα Χατζηγιαννάκης. Μπορείτε να επιλέξετε κάποια άλλη κορδέλα ή και γεύση στα κουφέτα. Είμαστε στη διάθεσή σας και τηλεφωνικά για οποιαδήποτε πληροφορία.

 1. Κολιοδημου ελενα

  Καλησπέρα, μπορείτε να μου πείτε την τιμή για 30 τεμάχια? Ενδιαφέρομαι για την συγκεκριμένη μπομπονιέρα αλλά για βάφτιση αγοριού.
  Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  1. Η τιμή της συγκεκριμένης μπομπονιέρας είναι στα 1,7€ και για 30 ΤΕΜ θα προσαρμοστεί στα 1,5€. Στην τιμή περιλαμβάνεται τούλι, κορδέλα και 3 κουφέτα Χατζηγιαννάκης. Μπορείτε να επιλέξετε κάποια άλλη κορδέλα ή και γεύση στα κουφέτα. Υπάρχει η δυνατότητα να τοποθετηθεί και αυτοκόλλητο με το θέμα της επιλογής σας στη θέση αναγραφής του ονόματος. Είμαστε στη διάθεσή σας και τηλεφωνικά (2392401070) για οποιαδήποτε πληροφορία.

  1. Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας. Η μπομπονιέρα τυμπανάκι είναι στα 1,4€ έτοιμη με Smarties. Επικοινωνήστε τηλεφωνικά μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *